خرید اکستنشن مژه

بهترین بخش بیدار شدن از خواب با مژه‌های بلند و تیره این است که دیگر هیچ نگرانی بابت زدن ریمل نخواهید داشت. علاوه بر این در وقت شما صرفه‌جویی می‌کند و می‌تواند در صبح‌های شلوغی که قهوه شما هنوز آماده نیست نجات دهنده باشد! اما قبل از رزرو وقت اکستنشن مژه مواردی وجود دارد که باید نسبت به آن‌ها آگاه باشید…

نمایش 1–24 از 218 نتیجه

اکستنشن مژه چیست؟

منظور از اکستنشن مژه مژه‌هایی ابریشمی، مینک یا مصنوعی سبک وزنی هستند که به طور مستقیم روی مژه‌های طبیعی اعمال می‌شوند. آرایشگران حرفه‌ای مژه، اکستنشن ها را به کمک یک چسب نیمه دائمی روی مژه‌ها اعمال می‌کنند. علاوه بر این، اکستنشن ها بیشتر روی خط مژه بالایی اعمال می‌شوند. اگر برای اولین بار است که می‌خواهید از اکستنشن استفاده کنید، بهتر است ابتدا دو مژه بکارید و بعد از یک روز اگر متوجه نتایج غیرطبیعی یا واکنش‌های آلرژیک نشدید، نسبت به ادامه کار اقدام کنید.

انواع اکستنشن مژه

انواع اکستنشن مژه در یکی از دسته‌های زیر جای می‌گیرند:

اکستنشن مژه کلاسیک: اکستنشن های کلاسیک برای استفاده روزانه مناسب هستند؛ زیرا طبیعی به نظر می‌رسند و بیش از حد موجب جلب توجه نمی‌شوند.

اکستنشن مژه هیبریدی : این نوع مژه‌ها تکنیک‌های کلاسیک و والیوم را با هم ترکیب می‌کنند. افرادی که مژه‌های کم پشتی داشته و برای پر کردن فضاهای خالی به حجم بیشتری نیاز دارند، این نوع اکستنشن مناسب آن‌هاست.

اکستنشن مژه والیوم : مژه‌های والیوم کمک می‌کنند چهره‌ای شاداب‌تر و مژه‌هایی پرتر داشته باشید. در حالی که استفاده از آن‌ها به اندازه مژه‌های کلاسیک منجر به افزایش طول نمی‌شود، اما اگر مژه‌های کم پشتی دارید برای ایجاد ظاهری پرتر عالی هستند.

اکستنشن مژه مگا والیوم : این نوع اکستنشن مناسب برای مژه‌های بلند بوده اما برای استفاده روزانه گزینه خوبی نیستند.

اکستنشن مژه کلاستر : این نوع مژه‌ها دسته‌های از پیش آماده شده هستند و به همین دلیل کلاستر یا خوشه‌ای نامیده می‌شوند.

جنس اکستنشن مژه از چیست؟

انواع اکستنشن مژه دارای جنس‌های مختلفی هستند که در ادامه به آن‌ها خواهیم پرداخت:

اکستنشن مژه مینک اصل

مینک اصل یک متریال لوکس بوده که بین افراد مشهور بسیار پرطرفدار است. این نوع اکستنشن از خز واقعی راسو ساخته شده است و ظاهری طبیعی و سبک دارد. سبک بودن باعث می‌شود این ماده بیشتر از مواد مصنوعی دوام بیاورد.
با این حال، مژه‌های مینک جزء گران‌ترین مواد هستند و از آنجایی که فر نمی‌شوند به فر کردن منظم نیاز دارند. همچنین اگر به خز حیوانات حساسیت دارید، ممکن است دچار تحریک یا قرمزی شوید.

ویژگی‌های مهم اکستنشن مژه مینک :

  • گران بودن
  • نیاز به فر کردن مداوم
  • سبک و طبیعی
  • ساخته شده از خز حیوانات
  • ممکن است هنگام خیس شدن حالت فر خود را از دست بدهد.

اکستنشن مژه سیبل (خز سمور)

این نوع اکستنشن از خز واقعی سمور ساخته می‌شود. سمورها حیواناتی هستند که در روسیه، سیبری و بخش‌هایی از آسیا یافت می‌شوند. این نوع اکستنشن ها نازک‌ترین موادی هستند که می‌توانید پیدا کنید و روی مژه‌های نازک عالی عمل می‌کنند.

مژه‌های سیبل ظاهری نرم داشته و مژه‌های طبیعی شما را سنگین نمی‌کنند.

ویژگی‌های مهم اکستنشن سیبل :

  • گزینه‌ای عالی برای مژه‌های نازک
  • نیاز به فر کردن مداوم دارد

اکستنشن مژه فاکس

مانند دو مورد قبلی، اکستنشن مژه فاکس نیز طبیعی بوده و از خز روباه ساخته می‌شود. رنگ این مژه به طور طبیعی مایل به قرمز است اما می‌توان آن را در رنگ‌های دیگر نیز پیدا کرد. مژه‌های خز روباه نرم و براق هستند. این مژه‌ها نیز به دلیل طبیعی بودن، نیاز به فر کردن مداوم دارند.

ویژگی‌های مهم اکستنشن فاکس :

  • نرم و مایل به قرمز
  • نیاز به فر کردن مداوم

اکستنشن خز مصنوعی

اگر به مژه‌های خز واقعی علاقه‌مند نیستید می‌توانید به سراغ گزینه‌های مصنوعی بروید. خز مصنوعی این روزها بسیار محبوب بوده و زیاد توسط آرایشگران مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مژه‌های مصنوعی بسیار عالی هستند، زیرا براق‌تر از خز واقعی بوده و در مدل‌های مختلفی وجود دارند. علاوه بر این، آسیبی به حیوانات وارد نمی‌شود. بسته به نوع برند، ممکن است نیازی به فر کردن آن‌ها نباشد. علاوه بر این، مژه‌های خز مصنوعی معمولا دراماتیک‌تر از مژه‌های خز طبیعی به نظر می‌رسند.

ویژگی‌های مهم اکستنشن خز مصنوعی :

  • نیاز به مراقبت کمتر
  • ساخته شده از موارد مصنوعی
  • براق‌تر از خز واقعی
  • مقرون به صرفه
  • دراماتیک

اکستنشن مژه ابریشم مصنوعی

این نوع اکستنشن از ابریشم واقعی ساخته نشده است؛ آن‌ها مصنوعی بوده و در ساختشان الیاف ابریشم بکار رفته است. وزن آن‌ها متوسط بوده و نسبت به اکستنشن های دیگر ضخیم‌تر هستند. به همین دلیل بهترین گزینه برای افرادی هستند که مژه‌های قوی و محکمی دارند. اکستنشن ابریشم مصنوعی نیز طبیعی به نظر می‌رسد.

ویژگی‌های مهم اکستنشن ابریشم مصنوعی :

  • ضخیم‌تر از انواع دیگر
  • بدون نیاز به فر کردن
  • دراماتیک
  • مقرون به صرفه

اشکال و مدل‌های مختلف اکستنشن مژه

انواع مختلف اکستنشن های مژه با هم ترکیب می‌شوند تا شکل‌ها و سبک‌های متفاوتی ایجاد کنند. هر یک از این اشکال و سبک‌ها بین سالن‌های زیبایی نام‌های متفاوتی دارند. شما می‌توانید اکستنشنی با ظاهری طبیعی انجام دهید که مژه‌هایتان را نیز تقویت کند یا به سراغ اشکال دیگری بروید که چشم‌هایتان را بازتر و کشیده‌تر نشان دهند. رایج‌ترین مدل‌های اکستنشن شامل موارد زیر می‌شوند:
اکستنشن طبیعی : همانطور که از نامش مشخص است، این مدل کاملا طبیعی است و بدون ایجاد تغییر شدید فرم یا طول، مژه‌های طبیعی شما را بهبود می‌بخشد.
اکستنشن گربه‌ای : در مدل گربه‌ای، مژه‌های بلندتری به سمت گوشه خارجی چم شما اضافه می‌شود. اگر می‌خواهید ظاهری شیک و مرموز داشته باشید، این سبک را انتخاب کنید.
اکستنشن مژه عروسکی : در اکستنشن های عروسکی با افزودن مژه‌های بلندتر به سمت مرکز چشم، روی باز کردن چشمان شما تمرکز می‌کنند. این مدل برای چشم‌های کوچک‌تر عالی به نظر می‌رسد.
اکستنشن سنجابی : این مدل مژه‌های بلندتری را به زیر قوس ابروی شما اضافه می‌کند. مدل سنجابی یک جایگزین عالی برای چشم گربه‌ای است. اگر فرم ابروی شما به طور طبیعی قوس بالایی داشته باشد، بهتر به نظر می‌رسد.
اکستنشن باز : مدل‌های باز و عروسکی شبیه به هم هستند و گاهی اوقات بجای هم استفاده می‌شوند. مدل باز معمولا مژه‌های دراماتیک‌تر و بلندتری را در وسط چشم شما دارد.

اکستنشن مژه رنگی

همانطور که در بالا اشاره شد، اکستنشن فاکس یکی از انواع اکستنشن مژه رنگی است که رنگی متمایل به قرمز دارد. صرف نظر از اکستنشن های فاکس، اکستنشن های رنگی دیگری نیز در بازار موجود هستند که می‌توانید برای داشتن ظاهری دراماتیک‌تر از آن‌ها استفاده کنید.

مزایا و معایب اکستنشن مژه

بزرگ‌ترین مزیت اکستنشن مژه این است که ظاهری ماندگار و بدون مراقبت زیاد به شما می‌دهد و بزرگ‌ترین معایب آن تحریک، عفونت و آسیب مژه است. در ادامه به بررسی مزایا و معایب اصلی اکستنشن خواهیم پرداخت :

مزایا اکستنشن مژه

  1. ماندگاری طولانی : اکستنشن ها به این دلیل که دوام حدود یک ماهه دارند، بسیار پرطرفدار هستند. در طول این یک ماه می‌توانید با خیال راحت از مژه‌های زیبایتان لذت ببرید.
  2. سفارشی : انواع مختلفی از اکستنشن در بازار موجود است. این تنوع در ترکیب با روش‌های دیگر، این امکان را فراهم می‌کند تا به ظاهری که می‌خواهید دست پیدا کنید.
  3. ضد آب : بعد از گذشت 24 ساعت می‌توانید مژه‌های جدید خود را خیس کنید و به فعالیت‌های عادی خود مانند شستشوی صورت و دوش گرفتن بپردازید.
  4. عدم نیاز به آرایش چشم : اکستنشن نیاز به ریمل و آرایش چشم را از روتین آرایش شما حذف می‌کند.

معایب اکستنشن مژه

  1. عفونت و تحریک : ممکن است به چسب مژه‌ای که آرایشگر استفاده می‌کند حساسیت داشته باشید. اگر آرایشگر تجهیزات را ضدعفونی نکرده باشد یا دستانش تمیز نباشد، خطر عفونت و تحریک بیشتر است.
  2. آسیب : اگر اکستنشن ها به درستی اعمال و برداشته شوند، نباید به مژه‌های طبیعی شما آسیب برسانند. به همین دلیل باید قبل از انجام، خوب در مورد سالن مورد نظرتان تحقیق کنید. همچنین اگر چشم‌هایتان را مرتب بمالید، ممکن است به مژه‌هایتان آسیب وارد شود.
  3. نیاز به تمدیدهای مداوم : بعد از انجام اکستنشن، لازم است در فواصل زمانی کوتاه نسبت به ترمیم اقدام کنید.

هنگام انتخاب مژه مناسب باید به چه مواردی توجه کنید؟

برخلاف تصور برخی از افراد، انتخاب اکستنشن مژه مناسب از میان اکستنشن های موجود در بازار کار راحتی است. از طریق مشورت با یک آرایشگر حرفه‌ای می‌توان به بهترین نتایج ممکن دست یافت. علاوه بر این، مهم‌ترین نکاتی که هنگام انتخاب مژه باید به آن‌ها توجه شود شامل موارد زیر می‌شوند:

1-چه نوع مژه‌ای برای چشمان شما بهترین گزینه است

مانند سایر انواع محصولات چشم، هیچ مژه‌ای وجود ندارد که برای همه انواع چشم ایده آل باشد. به عنوان مثال، اکستنشن مژه فردی که چشم‌های گردی دارد، با اکستنشن فردی که چشم‌های بادامی شکلی دارد متفاوت است. به همین دلیل برای داشتن ظاهری خیره کننده و طبیعی، باید بدانید چه اکستنشنی مناسب چشم‌های شما است. نکات زیر مواردی هستند که باید در مورد چشمانتان در نظر بگیرید:

  • اندازه چشم‌ها چشم‌هایتان کوچک، بزرگ یا متوسط است
  • جهت‌گیری چشم‌ها چشم‌هایتان نزدیک به هم دور از هم یا عمیق است
  • آلرژی یا حساسیتی که ممکن است روی مواد خاصی داشته باشید
  • رنگ چشم‌ها
  • شکل چشم‌ها گرد، بادامی، رو به پایین و غیره
  • مژه‌های طبیعی شما طول، فر، حجم و رنگ آن‌ها
  • نوع پلک شما پلک‌های کلاه‌دار و تک پلک نسبت به انواع دیگر پلک‌ها به توجه بیشتری نیاز دارند

2-چقدر می‌خواهید دراماتیک باشید

اکستنشن مژه حالت طبیعی شما را به حالت دراماتیک تغییر می‌دهد. به همین دلیل قبل از اینکه برای انجام آن اقدام کنید، در مورد ظاهری که می‌خواهید داشته باشید تصمیم بگیرید. به عنوان مثال ممکن است به سراغ مژه‌های بلند و پرپشتی بروید که ستاره‌های سینما از آن‌ها استفاده می‌کنند. این نوع مژه‌ها ظاهری را به شما می‌دهند که هرگز با استفاده از مژه‌های طبیعی نمی‌توانستید به آن‌ها دست پیدا کنید.

از طرف دیگر، می‌توانید اکستنشنی را انتخاب کنید که محتاطانه‌تر باشد و به خوبی با مژه‌های طبیعی شما ترکیب شود. در چنین حالتی، ممکن است دوستان و خانواده متوجه جذابیت شما شوند، اما تشخیص اکستنشن مژه برایشان سخت خواهد بود.

مهم‌تر از همه این‌ها، آرایشگر می‌تواند مناسب‌ترین نوع اکستنشن را برای چشمانتان معرفی کند. همیشه بهترین کار این است که وقتی نوبت به تصمیم‌گیری در مورد مدل مژه و میزان پر بودن و درام بودن می‌رسد، به حرف آرایشگر خود گوش دهید. آن‌ها می‌خواهند شما خوشحال باشید و با توجه به تجربه‌ای که دارند، قطعا شما را راضی راهی منزلتان خواهند کرد. از این گذشته، آن‌ها می‌خواهند که برای ترمیم دوباره بازگردید؛ بنابراین به نفعشان است که مطمئن شوند از مژه‌هایتان راضی هستید.

3-آیا زمان و پول برای ترمیم دارید؟

مژه‌های طبیعی مانند موی سر به طور منظم ریخته و دوباره رشد می‌کنند؛ بنابراین، دوام و ماندگاری اکستنشن مژه به اندازه مژه‌های طبیعی شماست. چرخه رشد هر فرد متفاوت از دیگری است، اما به طور کلی هر فرد به طور روزانه بین 1 الی 5 عدد از مژه‌هایش را از دست می‌دهد که به معنای از دست دادن حدود 20 درصد از مژه‌ها در هر 2 هفته یکبار است. مژه‌های جدید به طور مداوم رشد می‌کنند تا جایگزین مژه‌های ریخته شده شوند و در اکثر موارد، ما متوجه ریزش نمی‌شویم.

اگر از اکستنشن به درستی مراقبت شود، می‌تواند در تمام طول چرخه طبیعی مژه دوام بیاورد. با این حال، از آنجا که مژه‌های طبیعی هر فرد در زمان‌های مختلف ریخته می‌شود، برای حفظ ظاهر کلی لازم است هر دو یا سه هفته یکبار ترمیم شوند؛ بنابراین اگر نمی‌توانید مراقبت منظم انجام دهید، از انجام این کار صرف نظر کنید.

لوازم اکستنشن مژه

از مهم‌ترین لوازم کاشت مژه و اکستنشن مژه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. مژه مصنوعی یا طبیعی
  2. چسب‌های باکیفیت
  3. ریموور پاک کننده اکستنشن
  4. پدهای ضد کرک زیر چشم
  5. پنس مژه
  6. اسپری یا سرم پاک کننده مژه
  7. فرچه مژه
  8. میکرو براش
  9. چسب نواری سیلیکونی

خرید لوازم اکستنشن مژه

از آنجا که چشم‌ها یکی از حساس‌ترین اعضای بدن هستند، خرید ابزار کاشت مژه را باید از مراکز معتبر انجام دهید و از صحت و سلامت محصولات خریداری شده اطمینان حاصل کنید. یکی از این مراکز، وب سایت آردل است که یک فروشگاه لوازم کاشت مژه معتبر در تهران بوده و در زمینه تهیه و توزیع ابزارهای حرفه‌ای مژه و کاشت مژه فعالیت دارد. با خرید از این وب سایت، علاوه بر بهره مندی از قیمت‌های فوق العاده، می‌توانید سفارشات خود را در کوتاه‌ترین زمان ممکن درب منزل یا محل کارتان تحویل بگیرید.

سوالات متداول

1-آیا می‌توانم با اکستنشن مژه دوش بگیرم؟

اکستنشن ها دقیقا شبیه به مژه‌های طبیعی شما هستند، اما کاملا مانند آن‌ها عمل نمی‌کنند. بعد از انجام این روش باید بعد از 24 ساعت به مژه‌هایتان آب بخورد. چسب‌های اکستنشن نیاز به زمان دارند تا خوب خشک شوند. در طول این 24 ساعت، باید با چشمانتان با ملایمت رفتار کنید و اجازه ندهید به آن‌ها آب برسد. بعد از این مدت می‌توانید طبق معمول دوش بگیرید. فقط حواستان باشد که هنگام شستشوی چشم‌هایتان محتاطانه عمل کنید.

2-آیا می‌توانم روی مژه‌های اکستنشن از ریمل استفاده کنم؟

یکی از بزرگ‌ترین مزایای اکستنشن مژه این است که نیاز به استفاده از ریمل را کنار بگذارید. استفاده از ریمل روی اکستنشن مژه توصیه نمی‌شود. اگر از ریمل استفاده کنید، هنگام شستشوی مژه‌هایتان ممکن است اکستنشن ها کنده شوند.

3-آیا باید مژه‌های اکستنشن را شانه بزنم؟

مژه‌ها ممکن است هنگام خواب یا دوش گرفتن گره بخورند؛ بنابراین لازم است قبل از خواب و در پایان هر روز به آرامی مژه‌هایتان را با یک برس تمیز شانه بزنید. از گره خوردن غیر ضروری جلوگیری کنید، سعی کنید به پشت یا پهلو بخوابید (نه شکم) و از روبالشی ابریشمی استفاده کنید که برای اکستنشن ملایم‌تر است!